GIOWine
0%
Giowine Moldova Hotel Restaurant

Bine ai venit la sauna Giowine

Relaxare și plăcere

Te invităm la saună!

De ce anume la noi?

Sauna și odihna la complexul Giowine vă va ajuta sa scapați de stress-ul unei zi de team-building. La fel, sauna ajută la eliminarea toxinelor din celulele de grăsime, cât și a metalelor grele și a altor substanțe chimice, prin intermediul transpirației.
Cunoscuta și ca sauna finlandeză, aceasta are o temperatura care ajunge până la 120 de grade Celsius, inducând o stare profundă de relaxare. Îți recomandăm să petreci între 8 și 12 minute în sauna uscată pentru a obține rezultatele dorite.
Este o saună care accelerează procesul de transpirație deoarece razele cu infraroșu pătrund mai adânc în piele, iar caloriile se ard mai rapid. Temperatura acesteia variază între 60 și 100 de grade Celsius și ajută la detoxifierea corectă a organismulul. Sunt recomandate persoanelor care nu suportă caldură deoarece razele cu infraroșu încălzesc doar corpul, nu și incaperea.
Are temperaturi mai scăzute în comparație cu sauna uscată, care variază între 50 și 90 de grade Celsius. Nivelul umezelii din saună poate ajunge până la 50% și ajută la revigorarea corpului deoarece îmbunătățește imunitatea, deschide porii, ajută la eliminarea toxinelor și catifelează pielea.

Rezervează sauna pentru seară

Confortabilitate și relaxare

Priveliște interior saună

Sauna este dotată cu mai multe etajere, pentru a putea profita din plin împreună cu toata familia de odihnă și relaxare.

Bazin interior de relaxare

Sauna are și access la bazinul interior, în care te poți răcori după o saună fierbinte.

Interiorul saunei

Sauna noastră se bucură de curățenie periodică și dezinfectare după fiecare utilizare. Acordăm atenție asupra apectului curat și plăcut pentru toți clienții noștri.

Ofertă specială! 15% Discount

Ofertă cu durată limitată

Dispuneți de 15% discount din prețul total pentru toate rezervările de peste o săptămână de ședere pentru luna octombrie și noiembrie.

Experiența ta uimitoare este aici!

Iată la ce să te aștepți

Feedback-ul clienților noștri

Tot ce ai nevoie pentru o experiență cât mai plăcută

Ne-a plăcut totul! Check-in-ul a fost foarte rapid! Locația este convenabilă, zona hotelului deși este mică, dar foarte curată și frumoasă. Camerele sunt spatioase si confortabile. Restaurantul servește mâncare și băuturi foarte bune! Ne-a plăcut…

Liliana, Moldova

Septembrie 2022

Rezervare online

Sunteți gata pentru o nouă ședință de relaxare la complexul Giowine?

Vă rugăm să ne contactați pe numărul de telefon: +373 62 122 200

Price

15  / Per Instance / Per Guest

+

Search Room

Required fields are followed by *