GIOWine
0%
Giowine Moldova Hotel Restaurant

Piscină & Terasă

Serviciile noastre

+ Șezlonguri disponibile

Fiecărui oaspete al hotelului îi oferim șezlonguri gratis pentru toată perioada sejurului.

+ Prosoape și ciupici

Pentru oaspeții hotelului dispunem de halate de baie, prosoape și ciupici curați pentru confortul dvs.

+ Terasă amenajată

Vă oferim accesul gratuit la terasa hotelului. Aici puteți comanda diferite bucate din meniu și profita din plin de odihnă lângă piscină.

+ Foișoare private

Puteți arenda foișoarele noastre confortabile pentru organizarea unei mese de familie comune.

+ Parcare gratuită

Pentru toți clienții noștri și oaspeți ai hotelului Giowine oferim loc de parcare în siguranță.

+ Teren de joacă

Profitați din plin de odihna la piscina alături de copii dvs. Vă garantăm siguranța deplină și confortabilă.

Piscina noastră este sezonieră 🕙 Graficul 10:00-19:00 iar în preț se include și prosop!

Galerie piscina

Terasa externă

PRICE-LIST PISCINĂ

Galeria terasei

REGULAMENT DE UTILIZARE A PISCINEI

MINORII AU ACCES ÎN PISCINĂ NUMAI ÎNSOȚIȚI ȘI SUPRAVEGHEAȚI DE PĂRINȚI!

1. Se interzice cu desăvârșire urinarea în apa piscinei! Reactivii din apă vor indica persoana care face acest lucru, iar aceasta își va asuma responsabilitatea achitării contravaloarea pagubelor produse(schimbarea apei în piscină).
2. Este interzis accesul la piscină cu produse alimentare sau orice tip de băutură (excepție fac produsele și băuturile procurate în incinta complexeului GIOWINE și mâncarea pentru bebeluși).
1. Este interzis accesul la piscină tuturor persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a substanțelor psihotrope, cu aspect indecent sau haine murdare.
2. Accesul în piscină se va face doar după efectuarea unui duș, pentru înlăturarea substanțelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpirație).
3. Intrarea în piscină se face numai în costum de baie; nu se permite intrarea în apă în ținută casual sau lenjerie intimă. Persoanele care nu respectă această regulă îi va fi interzisă intrarea în piscină.
4. Au acces la piscină doar persoanele care au plătit taxa de intrare pentru acest serviciu și oaspeții hotelului – cei care în urma verificării efectuate de către personalul autorizat nu pot justifica efectuarea acestei plăți(brățară, cec, QR code, etc.) vor fi evacuați din incinta complexului Giowine.
5. Nu se permit alergările și jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice împingerea în apă a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu se permite de a sări în piscină. Nu ne asumăm răspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sănătate cauzate din aceste motive.
6. Este interzis folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât și un comportament care să afecteze confortul și integritatea fizică a clienților și a personalului complexului Giowine.
7. În incinta complexului Giowine este obligatorie păstrarea curățeniei și respectarea normelor igienico-sanitare.
8. Vă rugăm să respectați personalul și să nu deteriorați bunurile: mobilierul, tehnica, instalațiile igienico-sanitare, etc. Deteriorarea bunurilor complexului Giowine fi sancționată.
9. Nu răspundem de lucrurile personale, obiectele de valoare lăsate în vestiare, pe șezlonguri cât și cele uitate sau pierdute.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii de contact

Bazinul&Terasa se găsesc pe teritoriul complexului Giowine, orașul Cricova, str. Crinilor 7, la 13 km de Chișinău.

Contactați-ne online

Utili

Cu mult respect - Echipa Giowine

+

Search Room

Required fields are followed by *