GIOWine
0%
Giowine Moldova Hotel Restaurant

Despre GIOWINE

Date generale despre compania noastră

Echipa Giowine
Toată lumea ar dori să fie tratată ca la ea acasă în hotel, iar acasă - ca la un hotel. Ospitalitatea este o calitate alcătuită din simplitate primordială și măreție antică.

Echipa Giowine

Începeți aventura voastră uimitoare!

Hotelul Restaurant Giowine este situat în orașul Cricova. Descoperiți un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber, un bar și o grădină uimitoare.

În fiecare dimineață, la Hotelul și Restaurantul Giowine se servește un mic dejun à la carte și mese vegetariene.

Vezi video

Explorați Giowine

Harta Turistica Moldova
GIOWINE HOTEL & RESTAURANT Or. Cricova, str. Crinilor 7
14 km de la Chișinău
CRICOVA WINERY
Or. Cricova, str. Chisinaului 124
2 km de la Hotelul Giowine
ORHEIUL VECHI
44 km de la Hotelul Giowine
ASCONI WINES
44 km de la Hotelul Giowine
CASTEL MI-MI
50 km de la Hotelul Giowine
Primul lucru pe care îl puteți descoperi este Perla vinificației moldave “Cricova” SA, ce se situează la doar 2 km de la Hotelul Giowine și reprezintă un complex subteran unic, bine-cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale uriașe, și mai ales prin vinurile sale excelente. “Cricova” este prima întreprindere din Republica Moldova, care produce vin spumant după metoda celebrului călugăr Pierre Perignon. Tehnologia “Methode traditionnelle” este un proces complex și delicat, care constă în, fermentarea secundară în sticlă și cu o maturare ulterioară cuvée.
Rădăcini – o cramă dotată cu cele mai noi echipamente și tehnologie de ultimă generație permite producția de vinuri cu o personalitate și un stil unic. Echipa de profesioniști își face treaba cu pricepere și pasiune. Iar rezultatul eforturilor lor se reflectă în cele peste 100 de premii acordate în cadrul unor concursuri mondiale specializate. Rădacini este convingerea fundamentală: un vin bun este un vin care vorbește de la sine. Încercați-l, bucurați-vă de el și veți înțelege de ce suntem atât de mândri de el.

Explorați Complexul GIOWINE

Descoperiți o multitudine de activități pe care le puteți face în timpul petrecut cu noi, la complexul Gio Wine. Fie că este vorba de o excursie la beciurile imense Cricova, sau de o relaxare în SPA.

Toate serviciile
Restaurant

Price: 20  / Per Instance / Per Accommodation

Zile de naștere

Price: 200  / Per Instance / Per Guest

Cramă

Price: 20  / Per Instance / Per Guest

Descoperă lumea noastră

Află poveștile orașului Cricova, tainele și secretele cramelor. Explorează acest loc mistic și află receta păstrată de sute de ani ale vinurilor ascetice.

Toate secretele
Nunta Ta De Vis La Giowine!
Accommodation, Places, Resort, Restaurant
admin
admin
mai 3, 2023

Nunta Ta De Vis La Giowine!

Nunta Ta De Vis La Giowine! Complexul Giowine este situat în orașul Cricova, Republica… Read moreRead more Nunta Ta De Vis La Giowine!

Copiii se numără printre clienții fideli ai Complexului Giowine
Cricova location, Kids, Travel
admin
admin
decembrie 21, 2021

Copiii se numără printre clienții fideli ai Complexului Giowine

Copiii se numără printre clienții cei mai fideli ai Complexului Giowine! Având la dispoziție… Read moreRead more Copiii se numără printre clienții fideli ai Complexului Giowine

GIOWine Hotel & Restaurant- locația visurilor tale
Accommodation, Cricova location
admin
admin
februarie 17, 2018

GIOWine Hotel & Restaurant- locația visurilor tale

Ați obosit de gălăgie, ambuteiaje și multă agitație? Doriți să vă petreceți timpul liber într-o zonă relaxantă alături de cei dragi? Atunci GIOWine Hotel & Restaurant este locația potrivită pentru întreaga voastră familie…

+

Search Room

Required fields are followed by *