GIOWine
0%
Giowine Moldova Hotel Restaurant
Nunta Ta Giowine
Nunta Ta De Vis La Giowine!
Complexul Giowine este situat în orașul Cricova, Republica Moldova. Aici descoperiți un hotel, restaurant, crama, o piscină sezonieră în aer liber, un bar și o grădină uimitoare. Giowine Hotel & Restaurant oferă tuturor doritorilor posibilitatea de relaxare cu întreaga familie sau o evadare de cuplu pentru o seară romantică cu o cupă de șampanie, gustări selecte în reflecția lumânărilor. În același timp, vă oferim la dispoziție numere VIP, family room și numere stadart dotate cu paturi comode, TV, mini-bar. Pentru fumători, odăile dispun de balcoane, de la care puteți admira apusul și frumoasele vii ale Moldovei.
Cricova Wineyards
Evenimentele, organizate la Giowine sunt cizelate și organizate la cel mai înalt nivel, reieșind din dorințele și cerințele clienților!
Pentru a putea adapta fiecare dorință a clientului, Complexul dispune de 2 Săli spațioase și o Cramă individuală cu un design și o amenajare specifică. Sala de la etajul doi este unică în felul ei. Menționăm acest lucru, deoarece podul este panoramic, oferindu-vă astfel posibilitatea de a admira înaltele culmi ale cerului. Capacitatea sălii este de 150 de persoane.
Sala Mică, cu capacitatea de maxim 130 persoane este perfectă pentru evenimente gen: cumetrii, botezuri, cununii sau cuconade.
Crama Complexului atrage clienții prin design-ul ei specific și amenajarea în stilul vitivinicol. În cramă oaspeții pot dispune de degustări de vinuri selecte ale Moldovei, pot savura bucatele delicioase pregătite cu drag de bucătarul-șef , iar la solicitarea preventivă se organizează master clas-uri de către somelier cu nume pe piața vinurilor din Republica Moldova.
Complexul dispune de acces la saună, bazin intern, bazin extern, terasă. Capacitatea hotelieră este de 14 odăi, dintre care 2 sunt VIP, 2 family room si 10 camere standart!

Vă așteptăm cu drag, în orice perioadă a anului, fiți siguri ve-ți face o alegere perfectă

Ne puteți găsi pe adresa:
Or. Cricova, Str. Crinilor 7 Hotel & Restaurant Giowine Telefon mobil: 062122200 – Administrator
+

Search Room

Required fields are followed by *