Descoperă toate bucatele restaurantului Giowine
Antipasto sau aperitive sunt gustări tradiționale din bucătăria italiană, calde sau reci, din carne și legume, preparată cu carne și fructe de mare tipic italiene și legume special pregătite și servită pe o farfurie mare sau pe o tavă rotativă din lemn înainte de felul principal.
Asorti de cașcavaluri și mezeluri – 240 g
sudjuc, basturma, prosciutto crudo – 180 g
Somon, prosciutto, avocado – 230 g
Somon, avocado, lamîie, ulei de măsline – 150 g
Brânză, cartofi, varză, vișină – 200 g
Pizza este un fel de mâncare tradițională italiană sub forma unei pâini plate rotunde de drojdie coaptă cu o umplutură de sos de roșii, brânză și adesea alte ingrediente, cum ar fi carne, legume, ciuperci și alte produse.
Cașcaval mozzarella, roșii, sos de roșii, pita – 500 g
Cașcaval mozzarella, carne de pui, ardei dulce, ciuperci – 500 g
Salatele sunt cel mai simplu fel de mâncare pe care il puteti consuma și combina în foarte multe moduri. Vedeți o colecție impresionantă cu rețete de salate clasice si nu numai, inspirate din diverse bucătarii, mai light sau mai complete, pe toate gusturile si poftele.
Roșii, castraveți, ardei dulce,ceapă, măsline, cașcaval feta – 280 g
Mix de verdeață, cașcaval parmeggiano, carne de pui, roșii, pesmeți, sos cezar – 250 g
Mix de verdeață, avocado,mozzarella, sos balzamic – 250 g
Somon, mix verdeață, cașcaval brie, semințe – 250 g
Mozzarella, roșii, roșii crud-zvântate,sos pesto, busuioc – 250 g
Cele mai gustoase supe si ciorbe va așteaptă sa le încercați! Va recomand, in aceasta categorie, rețeta de ciorba de perișoare, ciorba de burta, ciorba de văcuța si ciorba de peste, care sunt cele mai des gătite si apreciate ciorbe din bucătăria noastră.
Carne de pui, tăiței de casă, ceapă, morcov, țelină, ardei dulce, pătrunjel, leuștean, borș acru, smântână, chifle – 300 g
Pui, ciuperci, frișcă, parmezan, bază de legume, pesmeți – 300 g
Spanac, frișcă, parmiggiano, ceapă,țelină, usturoi, pesmeți – 300 g
Varza, sfecla, vita, ceapa, morcov, cartofi, pătrunjel, slănina, usturoi, paprica, mărar – 300 g
Descoperă produsele speciale, de sezon și la oferte speciale ale restaurantului Giowine
Vezi menuAsorti de cașcavaluri și mezeluri – 240 g
sudjuc, basturma, prosciutto crudo – 180 g
Somon, prosciutto, avocado – 230 g
Somon, avocado, lamîie, ulei de măsline – 150 g
Brânză, cartofi, varză, vișină – 200 g
Roșii, castraveți, ardei dulce,ceapă, măsline, cașcaval feta – 280 g