GIOWine
0%
Giowine Moldova Hotel Restaurant

Bine ai venit la sauna Giowine

Relaxare și plăcere

Te invităm la saună!

De ce anume la noi?

Sauna și odihna la complexul Giowine vă va ajuta sa scapați de stress-ul unei zi de team-building. La fel, sauna ajută la eliminarea toxinelor din celulele de grăsime, cât și a metalelor grele și a altor substanțe chimice, prin intermediul transpirației.

Saunele uscate finlandeze sunt o modalitate excelenta de a te relaxa și de a-ți îmbunătăți sănătatea. Acestea sunt construite din lemn și sunt încălzite prin intermediul unei sobe cu lemne sau electrice. Temperaturile din interiorul saunei pot ajunge pana la 100 de grade Celsius, iar umiditatea relativă a aerului este foarte scăzută, situându-se undeva intre 5-20%.

Saunele uscate finlandeze au numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea stresului și a anxietății, îmbunătățirea somnului, detoxifierea organismului și îmbunătățirea aspectului pielii. În ceea ce privește experiența personală, aceasta poate varia în funcție de preferințele fiecăruia. În general, se recomanda să te hidratezi bine înainte de a intra în saună și să nu stai mai mult de 10-15 minute în interiorul acesteia.

Este important să îți asculți corpul și să ieși din sauna dacă simți ca nu te ești bine. După ce ai ieșit din saună, este recomandat să te răcorești treptat și să te hidratezi din nou.

Rezervează sauna pentru seară

Confortabilitate și relaxare

Priveliște interior saună

Sauna este dotată cu mai multe etajere, pentru a putea profita din plin împreună cu toata familia de odihnă și relaxare.

Bazin interior de relaxare

Sauna are și access la bazinul interior, în care te poți răcori după o saună fierbinte.

Interiorul saunei

Sauna noastră se bucură de curățenie periodică și dezinfectare după fiecare utilizare. Acordăm atenție asupra apectului curat și plăcut pentru toți clienții noștri.

Ofertă specială! 15% Discount

Ofertă cu durată limitată

Dispuneți de 15% discount din prețul total pentru toate rezervările de peste o săptămână de ședere pentru luna octombrie și noiembrie.

Experiența ta uimitoare este aici!

Iată la ce să te aștepți

Feedback-ul clienților noștri

Tot ce ai nevoie pentru o experiență cât mai plăcută

Ne-a plăcut totul! Check-in-ul a fost foarte rapid! Locația este convenabilă, zona hotelului deși este mică, dar foarte curată și frumoasă. Camerele sunt spatioase si confortabile. Restaurantul servește mâncare și băuturi foarte bune! Ne-a plăcut…

Liliana, Moldova

Septembrie 2022

Rezervare online

Sunteți gata pentru o nouă ședință de relaxare la complexul Giowine?

Vă rugăm să ne contactați pe numărul de telefon: +373 62 122 200

+

Search Room

Required fields are followed by *