GIOWine
0%
Giowine Moldova Hotel Restaurant

Amenity: Pat dublu

Suite Familie Luxe

Suită Junior de familie Luxe

Această suită de familie are balcon, aer condiționat și dispune de o multitudine de facilități pentru o familie. Puteți rezerva această camera pentru toate familia și la fel să vă bucurați fiecare de intimitate. Camerele sunt dotate cu paturi duble mari (2) sau 4 paturi single. Pentru comoditatea sejurului se poate folosi și canapeaua extensibilă din hall. Mai mult ca atât, suita dețina și un balcon imens pentru iubitorii de priveliște, aici veți putea privi podgoriile de viță de vie Cricova.

Details

Suita Junior Luxe - pat dublu

Suită Luxe Junior

Suita Junior este perfectă pentru o vacanță de familie sau călătorii de afaceri, suita Junior vă oferă mai mult spațiu de dormit și socializare pentru până la 4 adulți. Suita Junior este refugiul perfect pentru o vacanță memorabilă la cramele Cricovei. La fel, aveți access la un balcon mai spațios, iar pentru cei fumători este amenajat pentru odihnă și relaxare. Vederea pitorească asupra podgoriilor de viță de vie redau stilistica deosebită al zonei date.

Details

Suita deluxe - pat dublu

Suită deluxe

Camera deluxe sau dublă are balcon, minibar și dispune de multe facilități pentru odihna plăcută petrecută în cuplu. Relaxați-vă și bucurați-vă de șederea într-un loc care se simte ca acasă. Mobilat cu pat mare dublu, camera vă poate oferi un timp minunat cuplului dvs. Un balcon imens cu priveliște minunată spre bazin și grădină va oferi sigur o priveliște de odihnă și relaxare.

Details

Camera standard single

Standard Single/Double

Camera single/double vă oferă mai multe facilități, iar confortul și odihna Dvs. pentru noi sunt o prioritate. călătorii de afaceri, vacanţe sau team building-uri, camerele noastre inpiră dorinţa de a rămâne aici, cât mai mult timp. Această cameră twin/dublă are balcon, halat de baie și vedere la grădină.

Details

Camera deluxe de familie

Cameră de familie Deluxe

Cameră de familie Deluxe este dedicată odihnei pentru membrii unei familii. Camerele sunt dotate cu 4 paturi pentru o persoană sau cu 2 paturi duble. Toate camerele dețin și o canapea extensibilă pentru confortul familiei dvs.

Details

+

Search Room

Required fields are followed by *